zaterdag 26 maart 2011

Opdracht n.a.v. Teun Hocks

Bouw gezondheidscentrum Prinsenhoeven ligt op schema. De bouw van het gezondheidscentrum Prin­senhoeven bij de Piushaven ligt keurig op schema volgens mede-initiatief­nemer Maurice Thomas. De staal­constructie wordt gemaakt en in oktober kunnen de ge­bruikers erin”, aldus MauriceThomas. In het centrum komen zes huisartsen, een apotheek, tandarts, logopedist, thuis­zorg, psycholoog, podotherapeut, fysiotherapeut, audiciën en optometrist.
Na aanleiding van dit krantenartikel wat we in de lokale krant vonden hebben we een fotoserie gemaakt. De foto in de krant deed ons erg aan onze eigen locatie denken. Daarop bedachten we dat het wel interessant zou zijn als onze keet als tijdelijk gezondheids centrum fungeerde. De ‘dokter’ zou dan heel amateuristisch zijn patiënten ontvangen.
We hadden van te voren een duidelijk beeld hoe onze foto’s eruit moesten komen te zien. Het moest een in scene gezet beeld worden, die een soort van intimiteit uitstraalde. Doordat het heerlijk weer was die dag, hebben we ook veel met het licht kunnen experimenteren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.