zondag 27 maart 2011

Begin van het procesDeze schetsen gaan uit van mijn idee dat ik een andere dimensie, wereld wil toevoegen aan de piushaven: namelijk de sprookjesachtige wereld van het onder waterleven.
Ook met de opdracht 'maak het water zichtbaar' ben ik hierop verder gegaan:Deze schetsen gaan uit van mijn idee dat ik een andere dimensie, wereld wil toevoegen aan de piushaven: namelijk de sprookjesachtige wereld van het onder waterleven.
Ook met de opdracht 'maak het water zichtbaar' ben ik hierop verder gegaan:2 opmerkingen:

 1. Wat we inderdaad altijd vergeten, het gebied onder het wateroppervlak. Ongekende wereld en mogelijkheden. Ik hoop dat je daar nog eens op voortbouwt.
  jan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ps laura,

  Mooi idee- hoe je het zichtbaar maken van het water wilt gaan doen- en juist het 'onder water' aspect op zo'n eigen manier oppakt. Heel goed en ga door- heel spannend wat je er vervolgens mee gaat doen.

  Succes- Maggy
  ps. + er zijn veel video art kunstenaars en ook fotografen die prachtige onderwater opnamen hebben gemaakt - waar mede mensen onderdeel in zijn en waar een compleet nieuwe wereld zich a.h.w. openbaart. ga eens via Google ofwel de mediatheek op zoek!!!1

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.